GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραγουδίστρια πίσω από τον Κιμ Γιονγκ Ουν - Η εξαφάνισή της και τα ακριβά γούστα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Της Κατερίνας Καλογιάννη Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία μετά τις δοκιμές βαλλιστικών πυ...


Της Κατερίνας Καλογιάννη

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία μετά τις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων και τις απειλές που εξαπολύει, κάνοντας λόγο για χρήση πυρηνικών όπλων που θα μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε «στάχτη και σκοτάδι».

Τη στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο και οι κυβερνήσεις της Δύσης προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την προσωπική του ζωή.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας, Ρι Σολ-Γιου. Ο γάμος τους αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2012, μέσω της Κεντρικής Τηλεόρασης της Βόρειας Κορέας, με τη δημοσιοποίηση βίντεο, από μία κοινή τους επίσκεψη σε ένα νηπιαγωγείο της χώρας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και απέκτησε το πρώτο του παιδί ένα χρόνο αργότερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η σύζυγος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας αποτελεί ένα αίνιγμα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ακόμη και η ακριβής χρονολογία γέννησής της δεν είναι γνωστή. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Ρι Σολ-Γιου προέρχεται από οικογένεια που ανήκει στην κομμουνιστική ελίτ και άλλες που αναφέρουν ότι ο πατέρας της είναι καθηγητής πανεπιστημίου και η μητέρα της γιατρός, ωστόσο καμία από αυτές δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Συγκεχυμένες είναι και οι πληροφορίες που αφορούν στις σπουδές της. Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι έχει σπουδάσει μουσική και τραγούδι στην Κίνα, και ότι προτού γνωρίσει τον Βορειοκορεάτη ηγέτη ήταν επαγγελματίας τραγουδίστρια και μέλος μουσικού συγκροτήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε την κατάσχεση των CD, των βίντεο και των εντύπων που μαρτυρούν τη μουσική καριέρα της συζύγου του.

Άγνωστες παραμένουν και οι λεπτομέρειες σχετικά με την αρχή του ειδυλλίου τους. Υπάρχουν αναφορές που θέλουν τη γνωριμία τους να έγινε στην Ελβετία και άλλες που κάνουν λόγο για μια σχέση που ξεκίνησε όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν "πληγώθηκε" από τα βέλη του έρωτα, όταν την είδε να τραγουδά και να χορεύει σε μία από τις μουσικές παραστάσεις της. Πολλοί είναι οι αναλυτές που σημειώνουν ότι δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, καθώς αυτή είναι μία τακτική που συνήθιζαν να ακολουθούν και οι προκάτοχοί του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο διεθνής Τύπος, έχει ασχοληθεί με το γεγονός ότι η Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας "εξαφανίζεται" για μήνες. Αυτό, κατά καιρούς έχει πυροδοτήσει αρκετά σενάρια, με τα επικρατέστερα να συνδέουν τις εξαφανίσεις της είτε με προβλήματα που αντιμετωπίζει το ζευγάρι, είτε με τις εγκυμοσύνες της. Αναλυτές που παρατηρούν την πολιτική κατάσταση στη χώρα εκτιμούν ότι οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της ενδεχομένως να έχουν να κάνουν με θέματα ασφάλειας.

Η Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας αποτελεί fashion icon για τις γυναίκες της χώρας της. Στις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της συνηθίζει να φορά ταγέρ, χρωματιστά πουκάμισα, πολύχρωμα φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ δεν παραλείπει να κρατά επώνυμες τσάντες. Δεν είναι λίγες οι φορές, που η επιλογή της να εμφανίζεται κρατώντας τσάντες γνωστού γαλλικού οίκου μόδας, την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, έχει χαρακτηριστεί προκλητική από τον διεθνή Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση