GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακελειό μεταξύ Πακιστανών για ένα κινητό - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Ένας 22χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή με μαχαίρι σε αποθήκη στα Οινόφυτα. Σύμφωνα με ...


Ένας 22χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή με μαχαίρι σε αποθήκη στα Οινόφυτα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Τσολακάκη στα Οινόφυτα μεταξύ μιας τετραμελούς παρέας Πακιστανών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο ένας εξ αυτών διαπίστωσε ότι του λείπει το κινητό. Μαζί με τον φίλο του πήγε στην αποθήκη όπου διέμεναν οι άλλοι δύο και ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 27χρονο που εργάζεται στην περιοχή και έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση