GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Τσακαλώτου για το αστείο του Τσίπρα μετά την απομάκρυνση Σόιμπλε από το υπουργείο Οικονομικών- ΒΙΝΤΕΟ

Το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον Πρωθυπουργό λίγο μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το γερμανι...


Το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον Πρωθυπουργό λίγο μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Πρωθυπουργός αστειεύτηκε μαζί του προτείνοντας του να αφήσει και εκείνος τη θέση του υπουργού Οικονομικών και να γίνει πρόεδρος της Βουλής.

«Να αστειευτώ και εγώ, με πήρε πριν από δύο ώρες ο Πρωθυπουργός και μου πρότεινε να πάω και εγώ στην προεδρία της Βουλής, αφού έφυγε ο κ. Σόιμπλε να φύγω και εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος, μάλιστα, υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας το έκανε πραγματικά αυτό το αστείο.

«Νομίζω ότι δεν μπορούμε να σπεκουλάρουμε ποιος θα είναι υπουργός Οικονομικών στη Γερμανία», είπε ακόμη ο κ. Τσακαλώτος.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση