GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Ο Μάναφορτ προσφέρθηκε να ενημερώνει για τις εκλογές Ρώσο μεγιστάνα που συνδέεται με το Κρεμλίνο

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ. Όπως αναφέρει η Washington Po...


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ. Όπως αναφέρει η Washington Post, ο Μάναφορτ είχε προσφερθεί να ενημερώνει κατ' ιδίαν σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές έναν Ρώσο δισεκατομμυριούχο ο οποίος θεωρείται πως διατηρεί στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο. Όλα αυτά μόλις δύο εβδομάδες πριν ο Τραμπ πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

«Εάν χρειάζεται κατ' ιδίαν ενημερώσεις μπορούμε να το φροντίσουμε», έγραψε ο Μάναφορτ σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε στείλει σε μεοσλαβητή μεταξύ του ιδίου και του Αλέγκ Ντεριπάσκα, έγραψε η έγκυρη εφημερίδα, επικαλούμενη ενήμερη πηγή, προσθέτοντας ότι έχουν περιέλθει εις γνώση της τμήματα του μηνύματος του Μάναφορτ, το οποίο είχε σταλεί στις 7 Ιουλίου 2016.

Ο Μάναφορτ εξοργίστηκε την Τρίτη με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι το FBI τον παρακολουθούσε επί σειρά ετών βάσει μυστικών ενταλμάτων βάσει του νόμου περί κατασκοπείας (FISA). Εκπρόσωπός του δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση με την οποία απαίτησε να διεξαχθεί έρευνα για τις διαρροές, υπονοώντας ότι η παρακολούθησή του είχε πολιτικά κίνητρα.

Ο Μάναφορτ είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος ερευνά τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Εκπρόσωπος του πρώην στενού συνεργάτη του Τραμπ τόνισε πως εάν τα δημοσιεύματα του τηλεοπτικού δικτύου CNN και της εφημερίδας New York Times αληθεύουν είναι ποινικό αδίκημα η αποκάλυψη ενός εντάλματος δυνάμει του FISA και θα πρέπει να διεξαχθεί αμέσως έρευνα για αυτές τις διαρροές» από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση