GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκατοντάδες Τούρκοι προσφέρουν τα όργανά τους για τον Σουλεϊμάνογλου

Η μεταμόσχευση ήπατος αποτελεί μονόδρομο για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου προκειμένου να γίνει καλά. Ο αδελφός του τρεις φορές χρυσού Ολυμπιο...


Η μεταμόσχευση ήπατος αποτελεί μονόδρομο για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου προκειμένου να γίνει καλά.

Ο αδελφός του τρεις φορές χρυσού Ολυμπιονίκη, Mουχαρέμ Σουλεϊμάνογλου δήλωσε πως περίπου 200 πολίτες βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο θρυλικός αρσιβαρίστας λέγοντας πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν οποιαδήποτε θυσία προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταμόσχευση ήπατος είναι αποτελεσματική θεραπεία, εντούτοις πολλοί ασθενείς με οξεία ηπατική ανεπάρκεια πεθαίνουν περιμένοντας στη λίστα αναμονής λόγω του ότι δεν υπάρχουν δότες.

Στο μεταμοσχευμένο ασθενή, το συκώτι που λαμβάνει αναπτύσσεται σταδιακά, πολλαπλασιάζεται και φτάνει ενδεχομένως να έχει μέγεθος κανονικού ήπατος. Στο ζωντανό δότη το συκώτι δημιουργείται ξανά όπως ήταν αρχικά σε διάστημα περίπου 4 έως 6 εβδομάδων.

Ο Σουλεϊμάνογλου θα μεταφερθεί άμεσα σε κλινική του Ατασεχίρ, όπου θα εξεταστούν τα όργανα από 7-8 δότες που έχει επιλεγεί προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η μεταμόσχευση.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει 2-3 μέρες μετά την ανάνηψη του «Ηρακλή Τσέπης» από το τεχνητό κώμα στο οποίο υποβλήθηκε.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση