GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο λόγος που μετακομίζει η Μαντόνα στη Λισαβόνα - ΦΩΤΟ

Σε ξενοδοχείο της Λισαβόνας μένει τις τελευταίες μέρες η Madonna εν αναμονή της εγκατάστασής της σε έπαυλη κοντά στην πορτογαλική πρωτεύ...


Σε ξενοδοχείο της Λισαβόνας μένει τις τελευταίες μέρες η Madonna εν αναμονή της εγκατάστασής της σε έπαυλη κοντά στην πορτογαλική πρωτεύουσα ώστε ο 11χρονος γιος της, David να εγγραφεί στην Ακαδημία της ποδοσφαιρικής ομάδας Benfika, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Η Madonna δεν είναι πλέον μια τουρίστρια, είναι μια κάτοικος Λισαβόνας», γράφει το εβδομαδιαίο περιοδικό Visao αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες που ανάρτησε στο λογαριασμό της η 59χρονη τραγουδίστρια από αρκετές επισκέψεις της στην Πορτογαλία τους τελευταίους μήνες.

Λέγεται ότι η Μαντόνα έχει αγοράσει ήδη μια εντυπωσιακή έπαυλη 5 εκατομμυρίων ευρώ στη γραφική πόλη Σίντρα, περίπου 30 χλμ. βορειοδυτικά της Λισαβόνας. Το οίκημα του 19ου αιώνα, ιστορικής αξίας, είχε τεθεί προς πώληση αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ και η ανακαίνισή του μπορεί να διαρκέσει περίπου έξι μήνες, σύμφωνα με το Visao.

Η εφημερίδα Correio da Manha γράφει ότι ο 11χρονος David Bada, ένα από τα τέσσερα παιδιά που υιοθέτησε η Μαντόνα στο Μαλάουι, γράφτηκε πρόσφατα στο κέντρο προπόνησης της Benfica στο Σεϊξάλ, στα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

Αφού πέρασε εκεί ένα πρώτο δοκιμαστικό την άνοιξη, το αγόρι ανήκει πλέον στις κατηγορίες τζούνιορ της λέσχης και θα διαμένει στην Ακαδημία μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα στο γαλλικό σχολείο της Λισαβόνας, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση