GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική εικόνα στον δρόμο που έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδιά έξω από το πολυτεχνείο Κρήτης - ΦΩΤΟ

Τα δάκρυα των συγγενών και φίλων, των δύο νέων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους το πρωί εκείνης της αποφράδας Πέμπτης του Αυγούστου ακόμα ...


Τα δάκρυα των συγγενών και φίλων, των δύο νέων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους το πρωί εκείνης της αποφράδας Πέμπτης του Αυγούστου ακόμα δεν έχουν στεγνώσει, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά, όπου ο 20χρονος Γεωργιανός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 20χρονη και τον 19χρονο, ζητούν αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης.

Το τραγικό περιστατικό που είχε συγκλονίσει, όχι μόνο την Κρήτη, αλλά όλη την Ελλάδα, φαίνεται ότι δεν "έβαλε μυαλό" σε όλους, όπως καταγράφεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.

Στον ίδιο δρόμο-καρμανιόλα, τρία νεαρά παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, είναι τρικάβαλο σε ένα μηχανάκι και μαζί τους σέρνουν ένα ποδήλατο!

Τη θλιβερή εικόνα συμπληρώνει το γεγονός ότι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες δεν φοράνε κράνος.

Οι εικόνες από την παράλογη και εξαιρετικά επικίνδυνη πράξη των νεαρών, απεικονίζει την κραυγαλέα έλλειψη παιδείας των νέων στην οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση