GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην άσφαλτο - Μία γυναίκα νεκρή στην Αργολίδα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλη μία τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αργολίδα και συγκεκριμέν...


Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλη μία τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στη νέα Εθνική σύνδεσης αρχαιολογικών χώρων Ναυπλίου - Μυκηνών στο ύψος της πρώτης εισόδου για Ανυφί του Δήμου Ναυπλιέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά όταν το ένα επιχείρησε να βγει στην Εθνική οδό και συγκρούστηκε με το άλλο που κινούνταν με κατεύθυνση την Αθήνα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μια γυναίκας Γερμανικής υπηκοότητας και ο τραυματισμός ακόμη μιας γυναίκας με Ιταλική υπηκοότητα.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία Ναυπλίου και η πυροσβεστική που απεγκλώβισε τις γυναίκες τις οποίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση