GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλα κομμάτια της πετρελαιοκηλίδας παρασύρθηκαν ανοιχτά της Πειραϊκής

Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει η περιβαλλοντική καταστροφή στον Σαρωνικό καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εντοπίστηκε μεγάλη...


Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει η περιβαλλοντική καταστροφή στον Σαρωνικό καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα μαζούτ στην πλευρά της Πειραϊκής.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεγάλα κομμάτια της πετρελαιοκηλίδας παρασύρθηκαν από τους ανέμους προς την πλευρά της Πειραϊκής, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» τα ξημερώματα της Κυριακής, με 2.570 τόνους καύσιμα.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν πως τα κομμάτια της πετρελαιοκηλίδας βρίσκονται αρκετά μέτρα από την παραλία, ενώ αντιμετωπίζεται σύμφωνα με αξιωματικούς του λιμενικού σε "ικανοποιητικό βαθμό".

Στο σημείο έχουν ποντιστεί πλωτά φράγματα και η επιχείρηση επιτηρείται από δύο σκάφη του λιμενικού. Για το θέμα ενημερώθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο περιφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση