Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

  ΒΡΟΥΤΟΣ! Και ο Βαλυράκης στον Τσίπρα...

  Harris Kodopoulos  
   Αντε Σήφη.!!
  Και υπουργός του Τσίπρα.
  Αλλά θα πρέπει να χειροκροτάς με πάθος, αλά Κουρουμπλή.
  Να κοκκινίζουν οι παλάμες σου.
  Δημήτρης Κατσικάρης 
  Ο Σήφης Βαλυράκης στην υποδοχή Τσίπρα! Και σύ τέκνον Βρούτε?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  3 σχολια:

  Δημήτρης Κλ. είπε... 22 Σεπ 2017, 5:18:00 μ.μ.

  Κρίμα Σήφη με τέτοια αγωνιστική ιστορία!
  Πήγες να ακούσεις το λόγο, διανθισμένο με μερικά ακόμη ψέματα, του «ειδήμονα» πρωθυπουργού κ. Τσίπρα για να ενημερωθείς;
  Μήπως τον ρώτησες σε ποιό λιμάνι κατευθύνει το σκάφος, γιατί με την γεωγραφία που ξέρει (άλλο Λέσβος και άλλο Μυτιλήνη) μας βλέπω σε άλλη Ήπειρο!
  Ξέρεις τί μου θυμίζεις Σήφη;
  Μου θυμίζεις τους Ακαδημαϊκούς και καθηγητές του Πανεπιστημίου, που χειροκροτούσαν μανιωδώς, ως ακροατές του, τον αλήστου μνήμης Παπαδόπουλο, όταν εκφωνούσε, ως ειδήμων και αυτός, τις γνωστές ασυναρτησίες.
  Παρέλειψες, όμως, να συνοδεύσεις τον κ. Τσίπρα , παρέα με το alter ego του τον κ. Πολάκη. Θα μάθαινες και από αυτόν τί σημαίνει ήθος και ευγένεια. Έχασες την ευκαιρία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά…………
  Κρίμα και πάλι κρίμα.

  Δημήτρης Κλ. είπε... 26 Σεπ 2017, 8:26:00 μ.μ.

  Σε συνέχεια της ανωτέρω ανάρτησης με τίτλο «ΒΡΟΥΤΟΣ! Και ο Βαλυράκης στον Τσίπρα...» , πληροφορήθηκα από εγκυρότατη πηγή, ότι ο Σήφης Βαλυράκης δεν πήγε στον κ.Τσίπρα, απλά παρακολούθησε , από ενδιαφέρον για την Κρήτη, το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότησή της.
  Κατόπιν αυτού οφείλω, ως έντιμος άνθρωπος, να αποσύρω το ανωτέρω ( 22 Σεπ 2017, 5:18:00 μ.μ.) σχόλιό μου.

  Απόστολος Κακλαμάνης είπε... 27 Σεπ 2017, 3:15:00 μ.μ.

  Συγχαρητήρια στον κ. Κλητοράκη. Η παραδοχή του λάθους του, απέδειξε την εντιμότητά του. Όσο για τον Σήφη Βαλυράκη, ως ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με μια ζηλευτή ιστορία αγώνων κατά της Δικτατορίας μέσα από τις γραμμές του ΠΑΚ και σε όλη τη Μεταπολίτευση αμετακίνητος στις πατριωτικές, δημοκρατικές και σοσιαλιστικές αξίες της Ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ, της 3ης Σεπτέμβρη 1974, αποτελεί βαρύτατη ύβρη και μόνη η σκέψη ότι, ως ρίψασπις, θα ακολουθήσει τους πολιτικούς τυχοδιώκτες που, αφού με τα «έργα και τις ημέρες τους» σπίλωσαν το ΠΑΣΟΚ και προσελήφθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ επενδύοντας με τον κ. Τσίπρα και το «ιερατείο» του στην καταστροφή της χώρας από την άνοιξη του 2010 μαζί με τη Δεξιά, συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο μέχρι σήμερα.

  Item Reviewed: ΒΡΟΥΤΟΣ! Και ο Βαλυράκης στον Τσίπρα... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm