GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνικά "κουπιά" για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Προς το βάθρο κωπηλατούν οι Λευτέρης Κόνσολας, Παναγιώτης Μαγδανής, Σπύρος Γιάνναρος και Νίνος Νικολαϊδης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη...


Προς το βάθρο κωπηλατούν οι Λευτέρης Κόνσολας, Παναγιώτης Μαγδανής, Σπύρος Γιάνναρος και Νίνος Νικολαϊδης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σαρασότα της Φλόριντα.
Το ελληνικό πλήρωμα του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών τερμάτισε στη 2η θέση της ημιτελικής σειράς του (ήταν πρώτο στα προκριματικά) και την Παρασκευή (29/9) θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο, συμμετέχοντας στον τελικό.
Εκτός τελικού έμειναν οι νεαρές Μαρία Περγούλη και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, καθώς τερμάτισαν 6ες και τελευταίες στην ημιτελική σειρά τους, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Το μικρότερο σε ηλικία πλήρωμα κυνηγούσε ένα θαύμα που τελικά δεν ήρθε στη Σαρασότα. Οι Περγούλη/Εμμανουηλίδου θα αγωνιστούν στον «μικρό» τελικό για τις θέσεις 7-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση