GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ "ξηλώνει" μία-μία τις μεταρρυθμίσεις του Ομπάμα

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του να τερματιστεί η ισχύς ενός προγράμματος της εποχής του ...


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του να τερματιστεί η ισχύς ενός προγράμματος της εποχής του Μπαράκ Ομπάμα το οποίο προστατεύει σχεδόν 600.000 μετανάστες οι οποίοι είχαν εισέλθει παράτυπα στη χώρα όταν ακόμη ήταν ανήλικοι, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο Τραμπ είχε υποσχεθεί κατά ότι θα ακύρωνε όλα τα εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του για τη μετανάστευση, συμπεριλαμβανομένου του διατάγματος για την μη απέλαση μεταναστών που έφθασαν στις ΗΠΑ όταν ακόμη ήταν ανήλικοι (Deferred Action for Childhood Arrivals, ή DACA).

Σύμφωνα με έναν ανώτερο Αμερικανό κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, ο Τραμπ τείνει στο να τερματίσει την ισχύ του προγράμματος αυτού για όλες τις νέες αφίξεις αλλά απλώς να αφήσει όσους ωφελούνται από αυτό να παραμείνουν στη χώρα μέχρι να τερματιστεί η (διετής συνήθως) διάρκεια των αδειών παραμονής και εργασίας που τους έχουν δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση