GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χορηγία-ρεκόρ για την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης - ΦΩΤΟ

Κάθε ρεκόρ θα σπάσει η ανανέωση της χορηγίας για την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα αποφάσισε να παρατείνει ως το τέλος της ...


Κάθε ρεκόρ θα σπάσει η ανανέωση της χορηγίας για την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα αποφάσισε να παρατείνει ως το τέλος της περιόδου 2021-2022 τη συμφωνία της με την αεροπορική εταιρεία Emirates.

Η Ρεάλ θα υπογράψει ένα χρόνο νωρίτερα την ανανέωση της χορηγίας, έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως (συνολικά 280 εκατ. ευρώ), ποσό που αποτελεί ρεκόρ.

Με αυτή τη συμφωνία η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα, που λαμβάνει 55 εκατομμύρια το χρόνο από τη Rakuten, και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εισπράττει 62 εκατ. από τη Chevrolet. Εκτός από το χορηγό της φανέλας, η Ρεάλ ολοκληρώνει επίσης τη διαπραγμάτευση με την Adidas για την πολυετή ανανέωση της τεχνικής χορηγίας, που θα της αποφέρει έσοδα της τάξης των 150 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση