GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απερίσκεπτη η νέα πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας λέει ο Μπόρις Τζόνσον

Η πιο πρόσφατη πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας μπορεί να αντιπροσωπεύει μία νέα τάξη απειλής, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρεταν...


Η πιο πρόσφατη πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας μπορεί να αντιπροσωπεύει μία νέα τάξη απειλής, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

«Δεν τίθεται θέμα πως είναι άλλη μία πρόκληση, είναι απερίσκεπτη», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky news. «Φαίνεται πως κινούνται πιο κοντά προς μία βόμβα υδρογόνου η οποία, αν προσαρμοστεί επιτυχώς σε έναν πύραυλο, θα αποτελέσει αναμφίβολα μια νέα τάξη απειλής».

Η Πιονγκγιάνγκ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα την έκτη και πιο ισχυρή πυρηνική δοκιμή της.

Ο Τζόνσον είπε πως η Βρετανία προτιμά μια διπλωματική επίλυση και πως καμία από τις στρατιωτικές επιλογές σε σχέση με τη Βόρεια Κορέα δεν είναι ευπρόσδεκτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα!

    Εδώ έχουμε μια Χώρα την ΛΔΚ που παρόλα τα Εμπάργο πάλεψε έγινε μοντέρνα Χώρα Αυτοεξούσια με Επιστήμονες που φτιάξαν ότι πιο πολύπλοκο υπάρχει στην Φυσική! Και Έχουμε μια Ελλάδα που δεν έχει Τίποτα! Η ΛΔΚ δεν θέλει να βγάζει Γκαρσόνια και να κάνει Τεμενάδες! Αντιθέτως η "ΒΑΡΕΙΑ Βιομηχανία" της Ελλάδος Είναι ο ... Τουρισμός δηλ. Γκαρσονιλίκια και Τεμενάδες! Η Οικονομία της Χώρας μας Είναι η Οικονομία ΤΩΝ Αποικιοκρατών σε Αποικιοκρατούμενους Μαχαλάδες! Έχουμε Την Πιό Ιστορική Επιστημονική Φιλοσοφική Πατρίδα Την Ελλάδα και Από ΦΟΒΟ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ με Τους Ντόπιους Λακέδες Την κάναν "Κοινονικοπολιτικό ΚΑΙ Επιστημονικό Σκουπιδώτοπο"! Οι Ντόπιοι Λακέδες με Της Πλάτες ΤΩΝ Ξένων Κατέστρεψαν Όχι μόνο Το Σήμερα Αλλά και Το Μέλλον Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!

    Η "Βαλίτσα" πάει πολύ πίσω στον Χρόνο με "Φρεκάρισμα" Τον Εμφύλιο ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών που ΜΑΣ Επέβαλαν Την Χούντα Το Κυπριακό ... Το ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Ελλήνων!

    Και μιλάτε Εσείς ρε Νούμερα της New Age για την ΛΔΚ;;;

    Ζηλεύεται;;; ΌΧΙ!!!
    Αντιθέτως ως φερέφωνα του ΠολιτικοΟικονομικού Ναζιζοφασισμού της New Age προσπαθείται να θολώσεται την Αλήθεια να Διαστρεβλώσεται την Πραγματικότητα να ΠΕΙΤΑΙ Ψέματα Στον Ελληνικό Λαό για Την Δύναμη Που Μπορεί να Έχει όπως Έχει η ΛΔΚ!

    Αλλά όπως Είπαμε Λακέδες!!!

    ΣΤΑ Φέρετρα Σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση