GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατάκα του Ντάισελμπλουμ στον Τσακαλώτο για τις φωτογραφίες των πρώην υπουργών Οικονομικών

Αστειεύτηκαν ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μπροστά στις κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησής τους στον έκτο όροφο ...


Αστειεύτηκαν ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μπροστά στις κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησής τους στον έκτο όροφο του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ παρατηρούσε για αρκετή ώρα τις φωτογραφίες των προηγούμενων υπουργών Οικονομικών και ο κ. Τσακαλώτος έσπευσε να πει το εξής:

«Σταματήσαμε να βάζουμε στους τοίχους τις φωτογραφίες των υπουργών Οικονομικών μετά την είσοδο της Ελλάδας στο πρόγραμμα προσαρμογής το 2010. Δεν θα δείτε ούτε τον Παπακωνσταντίνου, ούτε τον Στουρνάρα, ούτε τον Βαρουφάκη. Ο τελευταίος είναι ο κ. Παπαθανασίου».

Ο πρόεδρος του Eurogroup απάντησε τότε πως «αυτό είναι τόσο άδικο γιατί οι υπουργοί μετά το 2010 έκαναν όλη τη σκληρή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση