GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίθριος ο καιρός - Η αναλυτική πρόγνωση

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπουν για σήμερα Πέμπτη οι μετεωρολόγοι. Τις πρώτες πρωινές ώρες και αργά το βράδυ...


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπουν για σήμερα Πέμπτη οι μετεωρολόγοι.

Τις πρώτες πρωινές ώρες και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση