GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης για Καμμένο: Η μόνη ελπίδα του είναι μια θέση στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρά κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Αφορμή αποτέλεσαν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας...


Πυρά κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αφορμή αποτέλεσαν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Λονδίνο, αλλά και η στάση που θα κρατήσουν οι ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

"Ο κ. Καμμένος με αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων έχει παραδοθεί άνευ όρων στον κ. Τσίπρα, γνωρίζοντας ότι τελειώσει πολιτική του πορεία. Γιατί όταν ψηφίζει γι’ αυτά τα πράγματα μην περιμένει από τον συντηρητικό κόσμο στον οποίο απευθύνθηκε και εξαπάτησε ότι θα τον ξαναψηφίσει. Βλέπω η μόνη του ελπίδα είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει μια θέση στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι τιμία" είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: "Θα δυσκολευτεί ο Τσίπρας να κρατήσει τον Καμμένο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση