GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημήτρης Καμμένος: Δεν ψηφίζω για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» εάν… - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, επιφυλάσσεται για το αν θα ψηφίσει τη νέα τροπολογία που θα φέρει η κυβέρνηση γ...


Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, επιφυλάσσεται για το αν θα ψηφίσει τη νέα τροπολογία που θα φέρει η κυβέρνηση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», αν και βρέθηκε λύση στο θέμα της διαφωνίας των ΑΝΕΛ μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκαλύπτει το real.gr.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης» είναι ένα ευαίσθητο θέμα, εθνικά, πάλι έχω εγείρει, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί όταν πάλι επανέλθει το υπουργείο Δικαιοσύνης για να υλοποιήσει τη διατύπωση, έτσι ώστε να προστατεύσουμε τη Συνθήκη της Λωζάννης. Εάν έρθει χωρίς προστασία της Συνθήκης της Λωζάννης, έτσι ώστε οποιοδήποτε σωματείο, μία αστική υπόθεση, να παίρνει την ονομασία, ονοματοδοτείται, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό τουρκικό αλλά οτιδήποτε άλλο μειονοτικό ή οτιδήποτε άλλο, όχι δεν μπορεί να ψηφιστεί αυτό».
Στο ερώτημα για το αν ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, έπρεπε να παραιτηθεί, ο Δημήτρη Καμμένος τόνισε: «Υπάρχουν ευθύνες οργανωτικές και πολιτικές, αλλά το αφεντικό δεν φεύγει κατά τη γνώμη μου πάνω στην αποκορύφωση της κρίσης. Φεύγει αν πρέπει και αν βρεθούν ευθύνες μετά. Νομίζω ότι πολιτικά πρέπει να αναλάβει μία ευθύνη και είπε ότι θα την αναλάβει, αν υπάρχει».
Για τη δήλωση του συναδέλφου του Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι πήγε και έκανε μπάνια στη Βούλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Είναι άστοχο να το πεις, διότι ένας άνθρωπος που είναι ημιμαθής ή αδαής μπορεί να ακούσει κάποιον, ένα πρόσωπο δημόσιο και να μπει μέσα και να αποκτήσει ένα πρόβλημα υγείας».
Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.27 Σεπ 2017, 1:35:00 μ.μ.



    Μην ορκίζεστε κ. Δημ. Καμμένε ότι δεν θα ψηφίσετε και για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».
    Θα την ψηφίσετε και θα πείτε και ένα τραγούδι ,που λέει και ο λαός!
    Και ξέρετε γιατί; Γιατί, πολύ απλά, εάν καταψηφίσετε, θα χάσετε την γλυκιά εξουσία.
    Και την θέλετε πολύ. Μα, πάρα πολύ.
    Όχι κορόιδα είστε να στέκεστε στις παλιές δηλώσεις του αρχηγού σας Παν. Καμένου:"Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με όποιονδήποτε ψήφισε ή στήριξε έστω και ένα μνημόνιο" καθώς και "το ούτε νεκρός ισχύει. Δεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογους"!
    Και μνημόνια ψηφίσατε. Και συμβιώσεις ομοφύλων ψηφίζετε. Και αλλαγές φύλων ψηφίζετε. Όλα τα ψηφίζετε!!!.....
    Συνέπεια; Εντιμότητα; ΑΓΝΩΣΤΕΣ λέξεις για εσάς τους ΑΝΕΛίτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση