GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με φορείς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ της Λευκάδας συναντήθηκε η Γεννηματά

Με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού η Φώφη Γε...


Με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επισκέψεων της στη Δυτική Ελλάδα, ενόψει και της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη ηγεσίας στον υπό συγκρότηση νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Νωρίτερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Πρέβεζα, όπου και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές.

«Θέλουμε μια γιορτή της Δημοκρατίας. Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική, για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμή της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα, να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση» είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η κ. Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λευκάδα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκε νωρίς το απόγευμα και σε τελετή γάμου που ήταν καλεσμένη, ενώ σήμερα θα επισκεφθεί και την Άρτα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση