GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία του λογιστή στη Νίκαια - Δράστης ο ανιψιός του

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του 54χρονου λογιστή που διαπράχθηκε μέσα στο σπίτι του στην οδό Λακωνίας στη Νίκαια στις 18 Αυγούστου. Σ...


Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του 54χρονου λογιστή που διαπράχθηκε μέσα στο σπίτι του στην οδό Λακωνίας στη Νίκαια στις 18 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστης του εγκλήματος είναι ο 24χρονος ανιψιός του θύματος και κίνητρό του ήταν η ληστεία. Το θύμα είχε δεχτεί τουλάχιστον 10 μαχαιριές στο κεφάλι και το σώμα από τον δράστη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα είχε παλέψει με τον ανιψιό του πριν πέσει νεκρός από τις μαχαιριές. Ο 24χρονος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες ενημέρωσης, είχε αναστατώσει το σπίτι με σκοπό να παραπλανήσει τις αρχές.

Όμως οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών είχαν διαπιστώσει ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της κεντρικής εισόδου με αποτέλεσμα ο κύκλος των ερευνών να κλείσει γύρω από τους γνωστούς του θύματος.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 24χρονος είναι γιος αστυνομικού ο οποίος είχε πέσει νεκρός εν ώρα καθήκοντος στις 8 Φεβρουαρίου του 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση