Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

  ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικολογική καταστροφή σε όλη την παραλιακή ζώνη!

  Μάχη με το χρόνο για περιορίσουν την τεράστια οικολογική καταστροφή και τη ρύπανση που προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα δίνουν οι ελληνικές Αρχές.
  Στη μάχη και το ειδικό σκάφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από τη χώρα μας. Πρόκειται για ένα σκάφος, το οποίο διαθέτει ραντάρ και αισθητήρες και μπορεί να εντοπίζει τόσο τις πετρελαιοκηλίδες, όσο και την πιθανή πορεία τους και φυσικά να τις αντιμετωπίζει.
  Ταυτόχρονα, συνεργεία βρίσκονται στις ακτές της παραλιακής ζώνης, αλλά και της Σαλαμίνας καταβάλλοντας προσπάθεια να τις καθαρίσουν για να μην επεκταθεί η ρύπανση.
  Δείτε τις φωτογραφίες από το ΑΜΠΕ:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 14 Σεπ 2017, 11:14:00 π.μ.

  Κλαίνε για το περιβάλλον στον ΣΚΑΙ και καλά κάνουν για την μολυνηση περιοχή από το δεξαμενόπλοιο ..Όμως οι πληρωμένες πένες αν θυμηθούν να διαβάσουν στα παραπολιτικά
  για τον κ. Αλαφούζο θα δουν ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

  http://www.parapolitika.gr/article/prostimo-mamoyth-160-ekatommurion-dolarion-ston-alafouzo-gia-to-nisos-amorgos

  Μοιραίο αποδεικνύεται, λοιπόν, το ατύχημα του «Νήσος Αμοργός» στη Βενεζουέλα και ίσως έτσι εξηγείται η περιβαλλοντική ευαισθησία που ανέπτυξε ο Γιάννης Αλαφούζος, του οποίου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικότερα ο ραδιοσταθμός και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ευαγγελίζονται την προστασία του περιβάλλοντος...

  http://www.tradewindsnews.com/weekly/357915/nissos-amorgos-battle-ends-with-usd-160m-payout ..ναυτιλιακά νέα.

  Με ένα τεράστιο πρόστιμο 160 εκατ. δολαρίων, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των θαλάσσιων ασφαλίσεων, έκλεισε η γνωστή υπόθεση της ανυπολόγιστης οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε πριν από 18 χρόνια το δεξαμενόπλοιο «Νήσος Αμοργός» του Γιάννη Αλαφούζου στη λίμνη Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας.

  Item Reviewed: ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικολογική καταστροφή σε όλη την παραλιακή ζώνη! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr