GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο "χτύπημα" από τον Σόιμπλε: Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Παρά την αισιοδοξία που εκφράστηκε και στο Eurogroup της Παρασκευής πως όλα θα πάνε καλά για την Ελλάδα, οικονομικοί αναλυτές επισημαίνο...


Παρά την αισιοδοξία που εκφράστηκε και στο Eurogroup της Παρασκευής πως όλα θα πάνε καλά για την Ελλάδα, οικονομικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι η χώρα για τα επόμενα χρόνια, εάν όχι δεκαετίες, θα χρειαστεί να ακολουθήσει αυστηρά δημοσιονομικά προγράμματα, ώστε να μπορέσει να αποπληρώσει τα δάνεια της. 

Στο μεταξύ η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει μέχρι το τέλος του χρόνου σε 95 μεταρρυθμίσεις, ενώ μέχρι τον Απρίλιο του 2018 θα πρέπει να γίνουν άλλες 18.

Στο περιθώριο των εργασιών των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως ήταν λάθος να ενταχθεί στην Ευρωζώνη η Ελλάδα το 2002. Η χώρα δεν ήταν ώριμη, δήλωσε, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό πολύ αργά. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως τέτοια λάθη δεν θα πρέπει να επαναληφθούν στο μέλλον με την ένταξη νέων μελών στην Ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση