GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Κουρουμπλή - Γεωργιάδη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή. Ο κ. Γεωργ...


Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Κουρουμπλή κατά τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων προς τον υπουργό Ναυτιλίας για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.

"Είπε με στόμφο ο κ. Κουρουμπλής ότι δεν είναι γιος πρωθυπουργού αλλά ότι έγινε πολιτικός από τους πολικούς του αγώνες. Όχι κ. Κουρουμπλή, από τα χιλιάδες ρουσφέτια γίνατε πολιτικός. Γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι είστε ο πρώτος ρουσφετάκιας που είχε το ΠΑΣΟΚ. Τους περισσότερους διορισμούς και τα περισσότερα μαϊμού επιδόματα" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Ναυτιλίας.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής προκειμένου να απαντήσει επί προσωπικού.

"Θα τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Καραμανλή, πώς κατήντησε αυτό το κόμμα. Με γκεμπελικούς θιασώτες. Εκεί κατάντησε το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή" επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας.

"Κύριε Γεωργιάδη όταν απευθύνεσαι σε εμένα θα είσαι προσεκτικός. Γιατί η κοινωνία ξέρει κι εσένα κι εμένα. Γιατί όταν εσύ ήσουν οπαδός των ακροδεξιών οργανώσεων, εγώ διωκόμουν με τον νόμο 4.000" πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση