GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Το όραμά του για την Ελλάδα του αύριο, που, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία τ...


Το όραμά του για την Ελλάδα του αύριο, που, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία των αδυνάμων, αναμένεται να παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει στις 7.30 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης", στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 82η ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επιτεθεί στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των επενδύσεων, καταλογίζοντας "ανικανότητα" και χαρακτηρίζοντας "λόγια του αέρα" όσα είπε ο πρωθυπουργός στην 82η ΔΕΘ, ενώ θα στρέψει τα πυρά του στην κυβέρνηση και για το ζήτημα της θαλάσσιας ρύπανσης στον Σαρωνικό.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ αναμένεται να τονίσει ότι στόχος του είναι "να πετύχει την ευημερία, την προκοπή για όλους, να είναι η Ελλάδα μια χώρα με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια, με πραγματική ελευθερία και γνήσια αλληλεγγύη. Μια χώρα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους, ιδιαίτερα στους αδύναμους. Θα αφήσει πίσω την κρίση και την καχεκτική οικονομία, θα ενισχύσει τους θεσμούς. Θα βάλει τέλος στο φόβο, την ανασφάλεια, τη ντροπή και την απογοήτευση".

Θα περιγράψει "την Ελλάδα που αξίζουμε, την χώρα που οι άξιοι επιβραβεύονται και οι πιο αδύναμοι υποστηρίζονται" και θα υπογραμμίσει πως "πρέπει να αφήσουμε πίσω τις αυταπάτες και τις ιδεοληψίες και να αγκαλιάσουμε την αλήθεια, απελευθερώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας από τα δεσμά του κρατισμού". Στόχος του είναι "μια ισχυρή δημοκρατία με στιβαρούς θεσμούς που εγγυώνται δικαιοσύνη, διαφάνεια, λογοδοσία" και το σχέδιο του περιλαμβάνεις τρεις προτεραιότητες:

1. Τη δημιουργία πολλών νέων δουλειών, μέσα από μια "έκρηξη" ιδιωτικών επενδύσεων.

2. Τη μείωση των φορολογικών βαρών με εξορθολογισμό της λειτουργίας του κράτους.

3. Ενίσχυση των νέων και των πιο αδύναμων συμπολιτών.

Στη βάση των παραπάνω προτεραιοτήτων ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τα μέτρα και τις πολιτικές για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του.

Στις 11 σήμερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περίπτερα της 82ης ΔΕΘ και την Κυριακή στη 1μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση