GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν έδωσε εντολή για την καταστροφή των χημικών όπλων της Ρωσίας

Εντολή για να καταστραφούν τα τελευταία χημικά όπλα της Ρωσίας έδωσε ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν , χαρακτηρίζοντας το γεγονός "ιστο...


Εντολή για να καταστραφούν τα τελευταία χημικά όπλα της Ρωσίας έδωσε ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν , χαρακτηρίζοντας το γεγονός "ιστορικό".

"Σήμερα θα καταστραφούν τα τελευταία χημικά όπλα που διαθέτει το ρωσικό οπλοστάσιο. Χωρίς ίχνος περιττού πάθους μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα πράγματι ιστορικό γεγονός, λαμβάνοντας υπ' όψιν το τεράστιο οπλοστάσιο χημικών όπλων που κληρονομήσαμε από τη σοβιετική εποχή, το οποίο όπως λένε οι ειδικοί θα μπορούσε να καταστρέψει αρκετές φορές κάθε ζώντα οργανισμό πάνω στη Γη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι "πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός κόσμου πιο ισορροπημένου και πιο ασφαλούς".

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους όσον αφορά την καταστροφή του χημικού τους οπλοστασίου, αναβάλλοντας τρεις φορές τη σχετική διαδικασία.

Ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι υπόλοιπες χώρες θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους στο πλαίσιο των διεθνών συμφωνιών, λαμβάνοντας ως παράδειγμα την απόφαση της Ρωσίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση