GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία του Παυλόπουλου με τον δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκς για τον τυφώνα Ίρμα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ελληνικής καταγωγής Δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκς για τον τυφώνα «ΙΡΜΑ» είχε, προ ολίγου, ο Πρόεδρος της Ελ...


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ελληνικής καταγωγής Δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκς για τον τυφώνα «ΙΡΜΑ» είχε, προ ολίγου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Ελληνικής καταγωγής –από την Κάλυμνο- Δήμαρχο της πόλης της Φλόριντα –στην οποία κατοικεί μεγάλη και ανθούσα Ελληνική Κοινότητα- κ. Κρις Αλαχούζο, που κατά την μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ πρόκειται να πληγεί τις επόμενες ώρες από τον ισχυρότατο τυφώνα «Ίρμα».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Αλαχούζο καλή δύναμη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα και τον διαβεβαίωσε ότι η σκέψη των Ελλήνων στρέφεται αυτές τις δύσκολες ώρες στους κατοίκους της πόλης αλλά και σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται ή πρόκειται να πληγούν από το πρωτοφανές αυτό μετεωρολογικό φαινόμενο, και ότι θα βρίσκεται σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Από την πλευρά του ο κ. Αλαχούζος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι έχουν γίνει με μεθοδικότητα όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα, και του περιέγραψε την υποδειγματική ψυχραιμία των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση