GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πορεία ανεξαρτητοποίησης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος

Σε πορεία ανεξαρτητοποίησης κινείται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αύριο ως επικεφαλή...


Σε πορεία ανεξαρτητοποίησης κινείται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αύριο ως επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Τάσης ανακοινώνει την διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της, με ερώτημα την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας.
Θετική απάντηση στην εσωκομματική ψηφοφορία οδηγεί αυτομάτως στην ανεξαρτητοποίηση του νυν ευρωβουλευτή από την ομάδα του ΣΥΡΖΑ.
Ο Κώστας Χρυσόγονος διαφωνεί με βασικές πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής και χαρακτηριστικό στην κατεύθυνση αυτή ήταν το τελευταίο άρθρο του στην realnews με τίτλο «Οι κληρονομιές του Ανδρέα», το οποίο και αποτελούσε ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση