GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Φερνάντο Σάντος για την Ελλάδα και τους Έλληνες μοναχούς που θα συζητηθεί

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε σε συνέδριο για το ποδόσφαιρο και τους μετανάστες και εξήγησε το πώς τον άλλαξε η ελληνική περιπέτειά του και ...


Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε σε συνέδριο για το ποδόσφαιρο και τους μετανάστες και εξήγησε το πώς τον άλλαξε η ελληνική περιπέτειά του και το ότι οι καλύτεροι φίλοι του είναι δύο Έλληνες μοναχοί.
«Το ποδόσφαιρο αναμιγνύει τα πάντα. Μία ομάδα μπορεί να έχει καθολικούς, μουσουλμάνους, παίκτες από κάθε θρησκεία, που σέβονται ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί δουλεύουν ως ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του εκλέκτορα της Πορτογαλίας, ο οποίος κλήθηκε να δώσει τη δική του ποδοσφαιρική ματιά αναφορικά με το θέμα των μεταναστών και το ότι δεν πρέπει να υπάρχουν... σύνορα μεταξύ των λαών.
Στη συνέχεια για να γίνει πιο κατανοητό το παράδειγμά του, αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία στην Ελλάδα και το πόσο αυτή άλλαξε τις απόψεις του για τα πάντα.
«Άρχισα να ενσωματώνομαι σε μία ορθόδοξη χώρα μέσω της συμμετοχής μου στις θρησκευτικές γιορτές. Μάλιστα οι καλύτεροι φίλοι μου είναι δύο Έλληνες μοναχοί. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα το 2004 για την ΑΕΚ, συνειδητοποίησα ότι έκανα ένα λάθος. Δεν θα έπρεπε πλέον να συγκρίνω την Πορτογαλία με την Ελλάδα. Έπρεπε να γίνω Έλληνας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σάντος.
Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση