Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

  ΝΔ: Σκουριασμένα μυαλά διώχνουν τις επενδύσεις - ΒΙΝΤΕΟ


  Η Νέα Δημοκρατία «χτυπάει» την κυβέρνηση με ένα νέο σποτ, όσον αφορά στις επενδύσεις, με αφορμή το θέμα της Eldorado Gold.

  Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει πως η χώρα είναι φιλική προς τις επενδύσεις, ενώ ακριβώς την επόμενη ημέρα βγήκε η είδηση ότι η Eldorado Gold αποφάσισε να αναστείλει τις εργασίες της στη Χαλκιδική.

  Δείτε το βίντεο:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 13 Σεπ 2017, 12:25:00 π.μ.

  Νίκος Καρανίκας
  11/09/2017
  Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων.
  Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του "εργου" και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.
  Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.
  .................

  Και Εμείς Προσθέτουμαι:

  Ευχαριστούμε την EL Dorado που ΜΑΣ δείχνει Περίτρανα και Ξεκάθαρα Το ΠΟΣΟ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ!!!

  Η Απεμπλοκή Της Χώρας/Λαού Από Τα Αποικιακά Δεσμά Που Έχουν Ρίζες εκατονταετιών πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΪΚΉ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

  ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3%!!!

  Ευχαριστούμε ΞΑΝΑ την EL Dorado (και όχι μόνο) που ΜΑΣ Λέει Ορθά Κοφτά Πόσο ΣΚΑΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "Ελληνικό" ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ Σύστημα Απαρτίζεται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΚΕΔΕΣ! ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ η EL Dorado Στούς Αποικιοκρατούμενους ΛΑΚΕΔΕΣ!!!  ΥΓ.: Και εάν κοιτάξουμε την διαδικτυακή σελίδα της EL Dorado θα δούμε το α) πόσο πραγματικά είναι η ... "επένδυση" θανάτου β) Το πόσες θέσεις εργασίας θα "φτιάξουν" με μισθούς... Κονγκό γ) και να μην ξεχνάμε πόσες Επιδοτήσεις παίρνουν από την ΕΕ!!!

  ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η Εl Dorado Παίρνει Χοντρά Χρήματα Από Παντού Δεν θα πληρώνει Φόρους (πέρα από το ξέπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ/Κος Χαμμένος) ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΗΡΙΑΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ περίπου 200 χιλιομέτρων (ως αρχή)!!!

  STOP EL DORADO STOP EL DORADO STOP EL DORADO

  (Δεν ασχολούμαστε με τους "υποστηρικτές" Των Γκάνγστερ ούτε με το Λούμπεν Προλεταριάτο ΔΙΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΛΑΟ!!!)

  Ανώνυμος είπε... 13 Σεπ 2017, 12:44:00 π.μ.

  Αυτόν τον βλάκα τον Μητσοτάκη θα τον ενημέρωση κανείς για τα χρέη που έχουν οι φοιτητές στης ΗΠΑ; ΈΝΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΆΚΑ.

  Όπως και η επένδυση στης σκουριές που από ΈΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΈΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ.ΚΑΙ ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ΓΡΑΜΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΩΔΙΚΌ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣ; ΕΔΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΎΛΗΣΕ ΠΑΊΧΤΗ ΕΙΚΟΣΙΔΎΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΕ ΧΡΥΣΌ ΈΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ.ΑΣ ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΡΟΥΧΛΕΣ.

  Item Reviewed: ΝΔ: Σκουριασμένα μυαλά διώχνουν τις επενδύσεις - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr