GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στην Κρήτη - Τον σκότωσε με σφυρί… για προσωπικούς λόγους

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το έγκλημα που σημειώθηκε στο Τυμπάκι με θύμα έναν νεαρό από το Πακιστάν. Σύμφωνα με ...


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το έγκλημα που σημειώθηκε στο Τυμπάκι με θύμα έναν νεαρό από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 24χρονο θύμα βρήκε τραγικό θάνατο την προηγούμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του, δίπλα από το θερμοκήπιο, όπου εργαζόταν.

Ο δράστης, όπως ανέφερε ο ίδιος στις αρχές, κατά τη διάρκεια λογομαχίας, που είχε με το θύμα, λόγω προσωπικών διαφορών, πήρε ένα σφυρί και τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μάλιστα από τα πολλαπλά χτυπήματα, που δέχθηκε με το βαρύ εργαλείο, το κεφάλι του πολτοποιήθηκε.

Ο 34χρονος δράστης ομολόγησε σήμερα τα ξημερώματα την πράξη του στους αστυνομικούς μετά από πολύωρη ανάκριση τόσο του ίδιου όσο και του άλλου άνδρα, επίσης Πακιστανού, οι οποίοι είχαν προσαχθεί από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία και εξετάζονταν.

Ο δράστης μετά την αναπαράσταση του εγκλήματος στο χώρο, όπου διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του άτυχου 24χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ρυάκι κοντά στο θερμοκήπιο, όπου εργαζόταν σε αγροτική περιοχή του Τυμπακίου.

Μάλιστα, η έντονη δυσοσμία που επικρατούσε στην περιοχή, οδήγησε τον ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου στο σημείο, όπου βρισκόταν το πτώμα και εν συνεχεία στο να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση