GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για τον άδικο χαμό των δύο σμηνιτών - Σήμερα το τελευταίο αντίο - ΦΩΤΟ

Ο τραγικός θάνατος των δύο νεαρών έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Αιτωλοακαρνανία. Συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στ...


Ο τραγικός θάνατος των δύο νεαρών έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Αιτωλοακαρνανία. Συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στους δύο νεαρούς σμηνίτες, που έχασαν χθες το πρωί τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Βόνιτσας - Αμφιλοχίας, στα Παλιάμπελα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Λεωνίδα Ζαχαράκη τελείται αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου, ενώ η σορός του βρίσκεται στο ναό από τις 10.30 όπου αγαπημένα του πρόσωπα, φίλοι και συναθλητές ήταν εκεί να τον αποχαιρετήσουν.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας και συγγενικά του πρόσωπα, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους Λεωνίδας «έφυγε».

Η κηδεία του Λεωνίδα Χολέβα τελείται στις 12μμ στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Το τραγικό συμβάν έγινε χθες το πρωί στην Ε.Ο Βόνιτσα-Αμφιλοχία, στα Παλιάμπελα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις σμηνίτες που υπηρετούσαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου, συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο σμηνίτες.

Ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης και ο 19χρονος Λεωνίδας Χολέβας έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο 20χρονος Χ.Γ. βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Οι σμηνίτες είχαν πάρει άδεια για να επισκεφθούν τους αγαπημένους τους. Έφυγαν από το αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου, όπου υπηρετούσαν, με προορισμό τα σπίτια τους.

Σε μια επικίνδυνη στροφή, ενώ στην περιοχή έβρεχε και επικρατούσε ομίχλη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Λεωνίδας Ζαχαράκης ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.

Ο 20χρονος Χ. Γ. νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι και σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 61χρονος οδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο των σμηνιτών, έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Πηγή πληροφοριών: agriniosite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση