GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για διγλωσσία και διπροσωπία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση – επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη στάση του για τις γερμανικές εκλογές εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «το π...


Ανακοίνωση – επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη στάση του για τις γερμανικές εκλογές εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «το πρωί με το SPD το βράδυ με το Die Linke. Ή αλλιώς όταν η διγλωσσία, η διπροσωπία και ο καιροσκοπισμός έχει δυσμενείς συνέπειες για την χώρα» και συνεχίζει:

«Δεν εξέπληξε κανένα η χτεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Γερμανία, θυμήθηκε την … χαμένη ιδεολογική σχέση του με το Die Linke. Σύμφωνα με τους συγγραφείς της ανακοίνωσης το Die Linke «στάθηκε στο πλευρό του ελληνικού λαού αψηφώντας το πολιτικό κόστος».

«Ωστόσο οι συντάκτες της ανακοίνωσης γνωρίζουν αλλά αποκρύπτουν ότι οι ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες και το SPD στήριζαν σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια, την Ελλάδα. Χωρίς αυτήν την σταθερή στήριξη η χώρα θα είχε πληρώσει με άτακτη χρεωκοπία τόσο την δημαγωγία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και του DIE LINKE», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει αλλά αποκρύπτει ότι οι δικοί του σύμμαχοι σε όλη την Ευρώπη, μαζί με τα ακροδεξιά κόμματα, έχουν σταθεί, διαχρονικά, ενάντια στη χρηματοδότηση της Ελλάδας, καταψηφίζοντας τα προγράμματα δανεισμού της χώρας στα Εθνικά Κοινοβούλια τους, όπως έπραξε και το DIE LINKE που καταψήφισε ακόμη και το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα χρηματοδότησης το καλοκαίρι του 2015. Δυστυχώς, η διγλωσσία, η διπροσωπία, ο καιροσκοπισμός και η διεθνής ανυποληψία τους έχει δυσμενείς συνέπειες για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση