GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΕΙΤΕ ποιος έκλεινε τις ναυλώσεις για το "Αγία Ζώνη"...

Babis Nikopoulos   Iδού ο ''shipping agent'' της εταιρίας που έκανε την εγκληματική καταστροφή στο παραλιακό μέτωπο της ...

Babis Nikopoulos 
Iδού ο ''shipping agent'' της εταιρίας που έκανε την εγκληματική καταστροφή στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας.
Ο υπεύθυνος για τις ναυλώσεις και τις ''παραγγελίες'' του Agia Zoni II.
Λάτρης της (jazz) μουσικής, παραγωγός στην ERT-OPEN, συγγραφέας, ευαίσθητος, λάτρης της Ελληνικής φύσης και των μικρών ακριτικών νησιών, πιο ''αριστερός'' από το... Σύριζα έως αντιεξουσιαστής.!!
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αν και κατάλαβα ψάχνοντας ότι έχουμε κοινούς γνωστούς.
Ένα απλό ερώτημα έχω να του κάνω:
Γιατί ρε φίλε γαμήσατε τα πάντα; Πως κοιμάστε το βράδυ;


6 σχόλια

  1. Δηλαδή τι φταίει ο Τύπος;;;

    Εκτός εάν είχε συμμετοχή στην Απάτη Της Βύθισης Της .... "Αγίας Ζωνης"!!! (που δεν είχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται σε κάθε νοήμονα άνθρωπο είναι για ποιο λόγο η εταιρία άλλαξε μετά τη δημοσίευση τη φωτογραφία, αφαιρόντας ένα άτομο, εν προκειμένω την κα Δρακωνάκη.

    Υπήρξε κάποια σχετική εντολή για να γίνει αυτή η αλλαγή μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων με την οικολογική ρύπανση του Σαρωνικού;

    Ποιος σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε κάτι τέτοιο;

    Έχει κάποια σχέση η επίμαχη εταιρία ή ο ιδιοκτήτης της με πολιτικά πρόσωπα και στελέχη της αντιπολίτευσης που έκαναν χρήση της «βολικής» αυτής αλλαγής για να στηθεί προβοκάτσια και να γίνει η οικολογική καταστροφή αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης;

    Ακολουθεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Μάριου Αραβαντινού

    Στις 14 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 8:00 το πρωί αποκαλύψαμε ότι η «Αγία Ζώνη Ναυτιλιακή Εταιρεία», θυγατρική της FOS Petroleum, είναι η επιχείρηση που βρίσκεται πίσω από την ανεξέλεγκτη μόλυνση στον Σαρωνικό. Στο δημοσίευμά μας αναφέραμε τα ονόματα των διοικούντων την εταιρία, συμπεριλάβαμε τις φωτογραφίες τους όπως τις βρήκαμε στο σάιτ της και φυσικά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης συμπεριλάβαμε λινκ μέσω του οποίου καθένας μπορούσε να επισκεφτεί τη σελίδα της εταιρίας του Κουντούρη, ώστε να τη μελετήσει.

    Δύο ημέρες μετά, το blog dexiextem ανήρτησε «είδηση» με τίτλο «ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πλαστογραφία Βαξεβάνη εξηγεί γιατί ο Κουρουμπλής έδωσε παράταση στο σαπιοκάραβο». Τη σκυτάλη της αθλιότητας πήρε πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνοντας από τηλεοράσεως ένα πρώτο δείγμα της καλοστημένης προβοκάτσιας, συνέχισε με αναρτήσεις στο twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ σε μια ακόμη στιγμή δημοσιογραφικού μεγαλείου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε στο σάιτ του δημοσίευμα για τη «δημοσιογραφική απάτη του Κώστα Βαξεβάνη». Τι ισχυρίζονται; Ότι έχουμε κάνει φώτοσοπ στις φωτογραφίες του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπο και το όνομα κάποιου κυρίου Μάνθου Γιουρτζόγλου. Δήθεν δηλαδή, έχουμε αντικαταστήσει τη φωτογραφία του συγκεκριμένου με αυτήν κάποιας λογίστριας.

    ΔΗΤΕ ΕΔΩ: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.fospetroleum.com/el/aboutusgr/ourteamgr.html

    Αυτή είναι η προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα της Google για την ιστοσελίδα http://www.fospetroleum.com/el/aboutusgr/ourteamgr.html. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο της σελίδας όπως εμφανίστηκε στις 8 Σεπτ. 2017 00:34:40 GMT

    ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΚΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Google;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την τεχνολογία Αδωνι ΔΕΝ ΤΗΝ ξέρεις ΚΑΛΆ,δεν είναι κινεζικό τάμπλετ του Ζεβρουδάκη άλλο πράγμα είναι η τεχνολογία...

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υπενθύμισε 465.000 βηματοδότες μετά την εύρεση ευάλωτων σε χάκερ.

    Ένας!!!!! ανεξάρτητος ερευνητής ασφάλειας ανακάλυψε όχι μόνο ένα ή δύο, αλλά οκτώ ευπάθειες ασφαλείας στην αντλία έγχυσης Medfusion 4000 Wireless Syringe Infusion , η οποία κατασκευάζεται από την Smiths Medical με έδρα τη Minnesota...

    ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΠΑΤΕΏΝΑ ΑΔΩΝΙ. http://abbott.mediaroom.com/2017-08-29-Abbott-issues-new-updates-for-implanted-cardiac-devices

    Αν σε ξαναπιάσω Μπουμπουκια της Ν.Δ να λέτε βλακείες.. θα σε κάνω...........

    Τα γέλια θα παίσουν όταν οι συνετεροι σας ΤΗΣ ΔΗΣΥ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ θα κάνουν εκλογές ηλεκτρονικά.

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θέλω να λέω πολλά ΆΛΛΑ για να ξέρετε ότι και οι Γερμανοί τρεχουν να διασφαλίσουν τρύπες στο ηλεκτρονικό σύστημα τον εκλογών τους..Αυτή είναι η μια όψη Η ΑΛΛΗ όψη είναι ,ότι βγάζουμε ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..

    Η εμπάθειες που βρεθήκαν σε βηματοδότες αλλά και στα μηχανήματα που δίνουν φάρμακα σε ασθενείς είναι μια συλλογική εργασία από πολλούς..

    Τα ελαττώματα είναι μεγάλης σοβαρότητας και περιλαμβάνουν..

    Ένα σφάλμα υπερχείλισης σε buffer (CVE-2017-12718) που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος {αδωνις} σε απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα στη συσκευή προορισμού υπό ορισμένες συνθήκες...

    Έλλειψη επαλήθευσης ταυτότητας (CVE-2017-12720) εάν η αντλία έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει συνδέσεις FTP...

    Παρουσία σκληρών κωδικών πιστοποιήσεων (CVE-2017-12724) για τον διακομιστή FTP της αντλίας.

    Έλλειψη κατάλληλης επικύρωσης πιστοποιητικού υποδοχής (CVE-2017-12721), αφήνοντας την αντλία ευάλωτη στις επιθέσεις σε "άνθρωπο" (MitM).

    Αυτές οι αδυναμίες επηρεάζουν τις συσκευές που εκτελούνται Στις εκδόσεις 1.1, 1.5 και 1.6 του firmware και η Smiths Medical σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μια νέα έκδοση του προϊόντος 1.6.1 τον Ιανουάριο του 2018!!!!! για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων!!!!

    Η εμπάθειες που βρεθήκαν σε βηματοδότες και μηχανήματα που δίνουν φάρμακα σε ασθενείς είναι μια συλλογική εργασία από πολλούς.. ψάχνουμε ΠΑΝΤΟΎ ΔΩΡΕΆΝ για την ασφάλεια τον bit της Ελευθερίας..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον κύριο Μπαλωμενάκη πρόεδρο της επιτροπής για τα < σκάνδαλα στην υγεία>

    Κύριε Μπαλωμενάκη γεια σας.

    Κατά τύχη είδα τις τελευταίες συνεδριάσεις της επιτροπής για την υγεία στην οποία εσείς προεδρεύετε και μου έκανε εντύπωση, κάκιστη εντύπωση, ο τρόπος που διευθύνετε την συζήτηση στην επιτροπή που διερευνά τα σχετικά θέματα.
    Η όλη στάση σας ένα πράγμα δείχνει, ότι μόνη σας έγνοια είναι συνεχώς να κλείνετε όποια έχει ανοιχτεί και βαρύνει την μεριά του σύριζα ή των ανέλ.
    Προπαντός αυτό φαίνεται καθαρά τώρα που ο Κύριος Σαλμάς, που εξετάζετε για υπόθεση που τον αφορά κατά το κατηγορητήριο επικαλείται το ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Κύριος Βορίδης επί Κυβερνήσεως Σαμαρά, υπέγραψε πρόταση νόμου ο οποίος συνοδευόταν από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση όσων υπηρεσιακών παραγόντων ο νόμος ορίζει, και δεικνύει πως θα πληρώνετε μια ιατρική πράξη, και η οποία πρόταση νόμου, τελικώς δεν απέκτησε ισχύ νόμου αφού δεν πήρε ΦΕΚ, αλλά η κυβέρνηση σας τον εφάρμοσε ως να είχε ισχύ και έκανε πληρωμές κανονικά, δηλαδή οποιαδήποτε χρήση του ως να ήταν κανονικός νόμος έγινε ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ΟΧΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΝΟΜΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    Μήπως Κύριε Μπαλωμενάκη η κυβέρνηση σας δολίως κινούμενη τον εφάρμοσε ως να ήταν κανονικός νόμος;

    Κύριε Μπαλωμενάκη, και αυτό είναι το χειρότερο για εσάς, οτιδήποτε προσβλητικό κατά την ένταση ύφους – φωνής ξεκινήσει να ακούγεται από συριζαίους-ανέλ-χρυσή αυγή και λοιπά δεν το διακόπτετε, αντιθέτως κάνετε ότι μπορείτε μια εύλογη υπερασπιστική κουβέντα να την διακόψετε και όσο μπορείτε να την σταματήσετε.

    Κύριε Μπαλωμενάκη είσαστε δικηγόρος….. σε ποιο δικαστήριο, σε ποια δίκη, σε ποια υπόθεση όσο βαριά και απεχθής και αν ήταν, φόνος, παιδεραστία, ναρκωτικά, εμπορία ανθρώπων ο πρόεδρος του δικαστηρίου επέτρεψε στον οποιοδήποτε που κατά την διαδικασία προβλέπετε και έχει τον λόγο, να χειρονομεί και να ξελαρυγγιάζετε προς τον μάρτυρα, ή και σε οποιοδήποτε άλλον ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ; Για να δείξουν την τάχα μου εσωτερική τους ένταση και αγανάκτηση;
    Πιθανότατα σε καμιά τουλάχιστον στην πατρίδα μας. Εσείς όμως το επιτρέπετε.
    Κύριε Μπαλωμενάκη έψαξα στην Google και βρήκα τις δίκες των χουντικών, και των βασανιστών επί χούντας, και είδα ότι η όλη διαδικασία από πλευράς προεδρείου, κατηγόρων, υπερασπίσεως, ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΤΕ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ! Και αναρωτήθηκα, τι χειρότερο από αυτούς έχει διαπράξει ο Κύριος Σαλμάς και επιτρέπετε τον διασυρμό του; Τόσα πολλά κακορίζικα απωθημένα έχουν κάποιοι;
    Κύριε Μπαλωμενάκη τον Κύριο Σαλμά τον έχω δει μόνο από τηλεοράσεως, δεν γνωρίζω ούτε συνεργάτες του, ούτε φίλους του, ούτε συγγενείς του, ούτε έχω ωφεληθεί ποτέ το παραμικρό από κανένα πολιτικό κόμμα.
    Εσάς όμως που σας ψήφισα στις εκλογές, και αυτό μου δίνει το πολιτικό δικαίωμα να απευθύνομαι σε εσάς με αυτήν την επιστολή, δεν θα σας ξαναψηφίσω.
    Σας εύχομαι η ιστορία να γράψει μόνο ότι προεδρεύσατε στην επιτροπή αυτή και να μην σχολιάσει καθόλου, μα καθόλου τον τρόπο που διευθύνατε την συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ert open είναι μια σφηγκοφωλια συριζαιων και τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση