GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: Το μήνυμα που έστειλε η Μέρκελ με την επιλογή του Αλτμάιερ στο ΥΠΟΙΚ

H επιλογή της Άγκελα Μέρκελ να αναθέσει το υπουργείο Οικονομικών στον έμπιστό της, Πέτερ Αλτμάιερ, έως ότου σχηματισθεί κυβέρνηση, στέλν...


H επιλογή της Άγκελα Μέρκελ να αναθέσει το υπουργείο Οικονομικών στον έμπιστό της, Πέτερ Αλτμάιερ, έως ότου σχηματισθεί κυβέρνηση, στέλνει ένα αποφασιστικό μήνυμα στους πιθανούς εταίρους της στον νέο συνασπισμό, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.

Ο Αλτμάιερ θα είναι υπουργός Οικονομικών μέχρι να σχηματισθεί ο πιθανότατα τριμερής συνασπισμός της Χριστιανικής Ένωσης, επικεφαλής της οποίας είναι η Μέρκελ, με τους Ελεύθερους Δημοκράτες και τους Πράσινους.

Ο διορισμός του Αλτμάιερ θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ένα παιχνίδι να διατηρήσει το κόμμα της το υπουργείο Οικονομικών, αν και πιθανότερο είναι ότι η Μέρκελ στέλνει ένα μήνυμα συνέχειας και φιλοευρωπαικής προοπτικής στην τέταρτη κυβερνητική θητεία της.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση