GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλική υπηκοότητα λόγω Brexit πήρε ο Άγγλος ηθοποιός Κόλιν Φερθ

Ο Βρετανός ηθοποιός Κόλιν Φερθ, ο οποίος έχει κληθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του να ερμηνεύσει ρόλους που απ...


Ο Βρετανός ηθοποιός Κόλιν Φερθ, ο οποίος έχει κληθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του να ερμηνεύσει ρόλους που αποτυπώνουν το προφίλ του ... κλασικού Άγγλου, αποφάσισε να γίνει Ιταλός πολίτης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής μας χώρας, ο Φερθ, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Ο λόγος του Βασιλιά», είναι παντρεμένος με την Ιταλίδα κινηματογραφική παραγωγό Λίβια Τζουτζιόλι και έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ιταλία και τις ομορφιές της.

Ο 57χρονος ηθοποιός, που έχει υποδυθεί και τον εμβληματικό «κύριο Ντάρσι» στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Περηφάνια και Προκατάληψη», δήλωσε πως θα διατηρήσει διπλή υπηκοότητα, ενώ η σύζυγός τους θα διεκδικήσει και τη βρετανική. «Ποτέ δεν μας προβλημάτισε το γεγονός ότι είχαμε διαφορετικά διαβατήρια», εξηγεί ο Φερθ προσθέτει: «αλλά με την αβεβαιότητα που υπάρχει τώρα γύρω μας, θεωρήσαμε λογικό να έχουμε το ίδιο».

Ο Κόλιν Φερθ είναι παντρεμένος με τη Λίβια Τζουτζιόλι από το 1997 και ζουν με τους δύο γιους τους στο Λονδίνο. Η Ιταλία και η Βρετανία είναι από τις λίγες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που επιτρέπουν το καθεστώς της διπλής υπηκοότητας. Μεταξύ των χωρών που καταγράφουν αύξηση των αιτημάτων από Βρετανούς για αλλαγή υπηκοότητας είναι η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση