GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κικίλιας για την Eldorado: Ο Τσίπρας είναι ο τυφώνας «Ίρμα» για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

"Η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα", σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης...


"Η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα", σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει.

Ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι που θα το πω, αλλά από το στόμα του Πρωθυπουργού ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις. Το επενδυτικό κρεσέντο, οι επενδύσεις που θα σάρωναν τη χώρα, έρχονται να γίνουν η Eldorado που ανακοίνωσε την αναστολή εργασιών της και αποχωρεί, και η Ελληνικό ΑΕ που μπλοκάρεται ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς, που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψή του στους εργαζομένους τόνισε πως εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις επενδύσεις και εννοείται και την επένδυση στις Σκουριές".

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά, άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ό,τι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του».

Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

2 σχόλια

  1. Κικίλια μαλλον δεν έχεις σπίτι εκεί κοντά στις εγκαταστάσεις γι αυτό τα λές αυτά, διάβασε λίγο για το περιβάλλον, ποτέ δεν είναι αργά , μη βγαίνεις στο γυαλί για να πεις κι εσυ κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκος Καρανίκας
    11/09/2017
    Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων.
    Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του "εργου" και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.
    Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.
    .................

    Και Εμείς Προσθέτουμαι:

    Ευχαριστούμε την EL Dorado που ΜΑΣ δείχνει Περίτρανα και Ξεκάθαρα Το ΠΟΣΟ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ!!!

    Η Απεμπλοκή Της Χώρας/Λαού Από Τα Αποικιακά Δεσμά Που Έχουν Ρίζες εκατονταετιών πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΪΚΉ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

    ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3%!!!

    Ευχαριστούμε ΞΑΝΑ την EL Dorado (και όχι μόνο) που ΜΑΣ Λέει Ορθά Κοφτά Πόσο ΣΚΑΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "Ελληνικό" ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ Σύστημα Απαρτίζεται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΚΕΔΕΣ! ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ η EL Dorado Στούς Αποικιοκρατούμενους ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση