Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

  Το Ποτάμι για την υπόθεση της Eldorado: Οι εργαζόμενοι δεν είναι μπαλάκι σε πολιτικά παιχνίδια


  "Οι εργαζόμενοι δεν είναι μπαλάκι σε πολιτικά παιχνίδια" σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Eldorado Gold και την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η εταιρεία με την οποία έκανε γνωστό ότι παραμένει στην Ελλάδα. 

  Συγκεκριμένα το Ποτάμι αναφέρει: "Την προηγούμενη εβδομάδα, που ο σύμβουλος του κ. Τσίπρα έστελνε την Eldorado Gold στα τσακίδια, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της εταιρείας, «το ΥΠΕΝ εξέδωσε μια σειρά αδειών ρουτίνας για το έργο της Ολυμπιάδας, οι οποίες εκκρεμούσαν εδώ και πολύ καιρό». Επίσης, τις ίδιες μέρες ξεκίνησε και η διαδικασία της διαιτησίας. Η γνωστή διπλή γλώσσα".

  "Τα υπουργεία και οι κρατικές υπηρεσίες άρχισαν να κινούνται όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Οι τύχες των εργαζομένων και η επενδυτική εικόνα της χώρας μπαλάκι στα εσωκομματικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έτσι, όμως, με ένα βήμα μπρος και δυο βήματα πίσω, δεν μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση" προσθέτει το Ποτάμι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το Ποτάμι για την υπόθεση της Eldorado: Οι εργαζόμενοι δεν είναι μπαλάκι σε πολιτικά παιχνίδια Rating: 5 Reviewed By: Press- gr