GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα είμαι στο Γοργόνες και μάγκες» λέει ο Κώστας Βουτσάς

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ. Και ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά στο θρυλικό μι...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.
Και ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά στο θρυλικό μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες» που ετοιμάζει ο Γιώργος Βάλαρης, ο ίδιος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας ξεκαθάρισε πως ναι, του έγινε πρόταση να συμπράξει στην παράσταση, μα δεν την δέχτηκε γιατί δεν τον εξέφραζε το μέγεθος του ρόλου που του δόθηκε.
«Όχι, δεν θα είμαι τελικά στην εν λόγω δουλειά. Το είχα συζητήσει, μα τελικά είπα όχι γιατί βρήκα τον ρόλο μικρό...Θα έρχονταν να με δουν και εγώ θα έβγαινα για λίγα μόνο λεπτά; Άλλωστε έχω άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις...Την παιδική παράσταση που έχουμε φτιάξει με την Αλίκη Κατσαβού,την ποντιακή παράσταση του Τάκη Βαμβακίδη που θα παιχτεί στον Πειραιά και σε κοντινά μέρη, αλλά και κάτι ακόμα δυνατό του Νίκου Καμπάνη...».
Και συμπλήρωσε «Άσε που θα τα...άκουγα και από την αγαπημένη μου Μιμή Ντενίση. Θα μου έλεγε “εγώ σου δίνω τέτοιους ρόλους και εσύ πας και κλείνεις γκεστ εμφάνιση;”. Άλλωστε έχουμε και τα γυρίσματα της κινηματογραφικής βερσιόν του Σμύρνη μου αγαπημένη στα σκαριά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση