GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυξίδα για την τρίτη αξιολόγηση το Eurogroup του Ταλίν

Καθυστερήσεις στις συντάξεις, στις αλλαγές στο Δημόσιο, στα «κόκκινα» δάνεια, στις αποκρατικοποιήσεις, αλλά και η υπόθεση Γεωργίου θα βρ...


Καθυστερήσεις στις συντάξεις, στις αλλαγές στο Δημόσιο, στα «κόκκινα» δάνεια, στις αποκρατικοποιήσεις, αλλά και η υπόθεση Γεωργίου θα βρίσκονται στην ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν στο άτυπο Eurogroup της Παρασκευής στο Ταλίν της Εσθονίας.

Ο υπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος θα έχει να αντιμετωπίσει τόσο τους ομολόγους του υπουργούς της ζώνης του Ευρώ, όσο και τους ίδιους τους επικεφαλής των θεσμών που θα είναι παρόντες για έναν απολογισμό δράσης της ελληνικής πλευράς από το Eurogroup της 15ης Ιουνίου.

Όπως είναι φυσικό, η συζήτηση θα γίνει με βάση την ενημέρωση που θα υπάρχει από τα τεχνικά κλιμάκια που βρίσκονται από την Δευτέρα στην Αθήνα και ξεσκονίζουν όλα τα μεγάλα θέματα που έχουν καθυστερήσει από την δεύτερη αξιολόγηση και φυσικά το δημοσιονομικό σε ότι αφορά το κλείσιμο του 2017 και την σύνταξη του προϋπολογισμού του 2018.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση