GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και «Fame» και Καμπανέλλης για τον Καζάκο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Μπορεί για την ώρα να εντυπωσιάζει ως Οιδίποδας επί Κολωνώ στην παράσταση που...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Μπορεί για την ώρα να εντυπωσιάζει ως Οιδίποδας επί Κολωνώ στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Σταύρος Τσακίρης, ο σημαντικός μας Κώστας Καζάκος, ήδη όμως έχει «κλείσει» τα χειμερινά θεατρικά του «χτυπήματα».
Πρώτος σου πρόδωσα πως θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Fame» που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας για το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και τώρα επανέρχομαι για να σου αποκαλύψω και τι άλλο ετοιμάζει... Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου θα σκηνοθετήσει στο «Τζένη Καρέζη» του το σπουδαίο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο δρόμος περνάει από μέσα» με ιδιαίτερα δυνατό θίασο.
Με την φιλόδοξη αυτή δουλειά επιστρέφουν δυναμικά στην σκηνή ο έμπειρος Γιώργος Κυρίτσης και η καίρια Άννα Γεραλή, ενώ στη διανομή ανήκουν και οι άξιοι Όμηρος Πουλάκης, Γιώργος Δάμπασης και Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση