GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - ΦΩΤΟ

Μία εκ των πρωταγωνιστριών της διάσημης αμερικανικής σειράς, Grey' s Anatomy, αποκάλυψε ότι το 2015 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλ...


Μία εκ των πρωταγωνιστριών της διάσημης αμερικανικής σειράς, Grey' s Anatomy, αποκάλυψε ότι το 2015 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο λόγος για την Κέιτ Γουόλς, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό cosmopolitan αναφέρθηκε στα συμπτώματα που παρουσίασε και την υποχρέωσαν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει μηνιγγίωμα.

“Δούλευα απίστευτα πολλές ώρες, μπορεί και 80 την εβδομάδα και αρκετά σκληρά. Οπότε η κόπωση δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα. Σκέφτηκα ότι θα αλλάξω το πρόγραμμά μου και θα χαλαρώσω. Έπινα πέντε καφέδες την ημέρα και πάλι δεν μπορούσα να ξυπνήσω”, υποστήριξε στο Cosmopolitan και πρόσθεσε πως τα συμπτώματα μόνο χειροτέρεψαν, αφού άρχισε να έχει προβλήματα ισορροπίας και έντονους πονοκεφάλους.

Με το που της γνωστοποιήθηκε η δυσάρεστη είδηση, η ηθοποιός υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Μόλις τρεις μέρες μετά μπήκε στο χειρουργείο και της αφαιρέθηκε ο όγκος με την Γουόλς να δηλώνει πως οι γιατροί της επιβεβαίωσαν ότι ήταν καλοήθης.

«Ήμουν συγκλονισμένη» δήλωσε η τηλεοπτική Addison Montgomery και πρόσθεσε «Δεν ήταν αυτό που περίμενα».

Πηγή ρεπορτάζ: tmz

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση