GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H φωτογράφιση της Ριάνα για το Elle και οι πικάντικες αποκαλύψεις για τη ζωή της - ΦΩΤΟ

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Elle έκανε η Ριάνα στο πλαίσιο της προώθησης της δικής της σειράς καλλυντικών ...


Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Elle έκανε η Ριάνα στο πλαίσιο της προώθησης της δικής της σειράς καλλυντικών με το όνομα Fenty Beauty, η οποία απάντησε και σε ερωτήσεις μερικών από τους επώνυμους φίλους της, όπως η Tyra Banks, ο Zac Rosen, ο David Copperfield, ο Pharell Williams και πολλοί άλλοι.

Ο διάσημος μάγος David Copperfield ρώτησε την 29χρονη τραγουδίστρια που θα επέλεγε να ξαναεμφανιστεί αν εκείνος μπορούσε να την εξαφανίσει και εκείνη απάντησε: «10 λεπτά πριν χάσω την παρθενιά μου… και τη σημειώνω αυτή την προσφορά».

Η ηθοποιός Laverne Cox ρώτησε τη Rihanna: «Τι σου έδωσε το θάρρος να εμφανιστείς με εκείνο το εμβληματικό Adam Selman φόρεμα στα CFDA Awards το 2014, και να πάρεις αυτό το ρίσκο που ήταν τόσο τέλειο και κομψό, αλλά και τολμηρό ταυτόχρονα;» Εκείνη απάντησε: «Αγαπητή Laverne, εκμεταλλεύτηκα το στήθος μου πριν κινήσει προς το νότο. Είχα την ευκαιρία μου και την άρπαξα».

Η pop star επίσης ρωτήθηκε πότε φόρεσε για πρώτη φορά κραγιόν, δίνοντας την απάντηση: «Το κραγιόν πάντα με έβαζε σε μπελάδες. Είτε ήταν στο σπίτι ως παιδί, είτε ως έφηβη στην καριέρα μου, πάντα ήθελα να το φοράω. Έσπασα όλους τους κανόνες. Το κραγιόν είναι το μικρό μου μυστικό όπλο».

Πηγή: govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση