GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H πιο βρόμικη Greek taverna...

 Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Evening Standard» για ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο.  Ντιπ ταχινιού με σκουληκόμυγες, πάγκοι εργασίας και...

 Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Evening Standard» για ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο. 
Ντιπ ταχινιού με σκουληκόμυγες, πάγκοι εργασίας και πατώματα κουζίνας γεμάτα περιττώματα ποντικών και αβγά από κατσαρίδες είναι τα ευρήματα των υγειονομικών Αρχών, που εξασφάλισαν σε ελληνική ταβέρνα...στην περιοχή Μπεϊσγότερ του Λονδίνου τον τίτλο της πιο βρόμικης στον κόσμο, όπως αναφέρουν τα σχετικά αγγλικά δημοσιεύματα.
Οταν το ειδικό κλιμάκιο έκανε έφοδο στη Zorba's Greek Taverna δεν ήξεραν τι να πρωτοκαταγράψουν από αυτά που αντίκριζαν με αηδία. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Evening Standard», ωμό κρέας φυλασσόταν στο βρόμικο πάτωμα ενός ψυγείου, ενώ υπήρχαν βρόμικα δοχεία φαγητού χωρίς αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης. Στο ψυγείο εντοπίστηκαν παγωμένο αίμα και μια μηχανή κιμά γεμάτη από περιττώματα ποντικών!


Οσο για την ψησταριά και τον φούρνο μικροκυμάτων, αυτά ήταν καλυμμένα με παχύ στρώμα λίπους. Ο 60χρονος σεφ της ταβέρνας Παύλος Πήττας παραδέχθηκε την αμέλειά του στην τήρηση βασικών υγειονομικών κανόνων, που έκαναν τo φαγητό το οποίο σέρβιρε η ταβέρνα «ακατάλληλο για κατανάλωση από ανθρώπους». Η δικαστής Μαργκό Κόλμαν καταδίκασε τον Πήττα σε επ' αόριστον απαγόρευση να διοικεί εστιατόρια, λέγοντας ότι η ταβέρνα του είναι «ένα από τα πιο βρόμικα εστιατόρια που έχω δει», και σε πρόστιμο ύψους 12.800 λιρών (14.456 ευρώ).

Στο TripAdvisor, το 67% των 193 χρηστών που έχει βαθμολογήσει την ταβέρνα την έχει χαρακτηρίσει απαίσια. Ενας από αυτούς κάνει λόγο για «το πιο βρόμικο εστιατόριο που έχω δει στον κόσμο» και «τρομακτικό και επικίνδυνο μέρος για να φας». Αλλος αναφέρει ότι τον υποδέχθηκε άκεφα ένας σεφ με βρόμικη ποδιά, που ούρλιαζε όλο το βράδυ στους υπαλλήλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση