GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χίος: Ιρανοί μετανάστες έβγαλαν μαχαίρια στο hot spot της Σούδας - ΦΩΤΟ

Αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες 2 Ιρανούς μετανάστες σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας Χίου. Σύμφωνα...


Αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες 2 Ιρανούς μετανάστες σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή ξεκίνησε όταν το θύμα προκάλεσε ομοεθνή του. Τότε ο Ιρανός έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χίου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία συνέλαβε άλλο ένα άτομο που επίσης πήρε μέρος στον καυγά.

Υπό τον φόβο να ξεσπάουν γενικευμένα επεισόδια κινητοποιήθηκε προληπτικά το σύνολο των μονάδων ΜΑΤ και ΥΑΤ στο νησί.

Ο καταυλισμός της Σούδας μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί. Ο πληθυσμός που έχει απομείνει αποτελείται μόνο από άνδρες, κυρίως νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δεν δικαιούνται άσυλο αλλά επίσης εξαιτίας των αργόσυρτων διαδικασιών δεν μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία με αποτέλεσμα να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί.

Πηγή πληροφοριών: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση