GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Lady Gaga μιλά για τον σύντροφό της

Λίγο μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, η διάσημη ποπ σταρ Lady Gagaδηλώνει και πάλι ερωτευμένη. Ο εκλεκτός της καρδιάς τη...


Λίγο μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, η διάσημη ποπ σταρ Lady Gagaδηλώνει και πάλι ερωτευμένη. Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Κρίστιαν Καρίνο.
Κατά τη διάρκεια συναυλίας της, δήλωσε ότι είναι ερωτευμένη με τον 48χρονο φίλο της με τον οποίο βρίσκονται σε σχέση από τον περασμένο Φεβρουάριο.
«Όταν πήγα στα παρασκήνια, ο Κρίστιαν βρισκόταν εκεί για να με δει και να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά», είπε η τραγουδίστρια που διέλυσε τον αρραβώνα της με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ τον Ιούλιο του 2016 μετά από 5 χρόνια σχέσης. «Το καλύτερο πράγμα σε μία σχέση είναι ότι έχεις εκεί κάποιον για να σε πιάσει ώστε να μην πέσεις», προσέθεσε.
Πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν ότι οι δυο τους είναι αχώριστοι και ότι εμφανίστηκαν μαζί και στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας της, κάτι που ίσως να δείχνει ότι η σχέση τους γίνεται πιο σοβαρή.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση