GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Μανιάτης για τη ρύπανση στον Σαρωνικό: Τεράστια η ολιγωρία της κυβέρνησης

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, καταλόγισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος ...


Ευθύνες στην κυβέρνηση για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, καταλόγισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη.
"Βλέπουμε μία τεράστια ολιγωρία της κυβέρνησης που καθυστέρησε, από ότι φαίνεται, τουλάχιστον 15 ώρες να πάρει τα πρώτα μέτρα. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι, σε κάθε περίπτωση, υπήρξε ολιγωρία και ανικανότητα στον χειρισμό του θέματος", είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Μανιάτης και πρόσθεσε:
"Προφανώς υπήρξε καθυστερημένη κινητοποίηση. Δίπλα στο υπουργείο Ναυτιλίας, κοντά στα κέντρα και τις υπηρεσίες να σου συμβαίνει αυτό και μάλιστα με ένα μικρό, σχετικά, φορτίο. Φαντάσου να συμβεί κάτι μεγαλύτερο στα ανοιχτά".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση