GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τσίπρας επικεφαλής της task force για τις επενδύσεις

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης Επικεφαλής της task force για τις επενδύσεις αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός σε μια κίνηση υψηλού συμβιβασμού, προκ...


Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Επικεφαλής της task force για τις επενδύσεις αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός σε μια κίνηση υψηλού συμβιβασμού, προκειμένου να αποστείλει μήνυμα ότι η κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητα τις επενδύσεις, αλλά και προκειμένου να ξεμπλοκάρει τις σημαντικότερες εξ αυτών.

Η σύνθεση των Επιτροπών θα ανακοινωθεί, αν όχι σήμερα, τουλάχιστον αύριο, εφόσον, βεβαίως, δεν υπάρχουν εμπλοκές, ενώ το πρωί σήμερα πραγματοποιήθηκε μεγάλη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών του οικονομικού επιτελείου και των στενών του συνεργατών.

1 σχόλιο

  1. Ρέ Αλέξη Εμείς Ξέρουμε Τί Σου Λείπει!

    Σου Λείπει μια Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική (Π.Ε.Ο.Σ.)!

    Θυμίζεις μείγμα Μενσεβίκων και γερμανικής SPD!!! (Τρύπες στον Αέρα και στο Νερό!).


    Νίκος Καρανίκας
    11/09/2017
    Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων.
    Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του "εργου" και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.
    Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.
    .................

    Και Εμείς Προσθέτουμαι:

    Ευχαριστούμε την EL Dorado που ΜΑΣ δείχνει Περίτρανα και Ξεκάθαρα Το ΠΟΣΟ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ!!!

    Η Απεμπλοκή Της Χώρας/Λαού Από Τα Αποικιακά Δεσμά Που Έχουν Ρίζες εκατονταετιών πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΪΚΉ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

    ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3%!!!

    Ευχαριστούμε ΞΑΝΑ την EL Dorado (και όχι μόνο) που ΜΑΣ Λέει Ορθά Κοφτά Πόσο ΣΚΑΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "Ελληνικό" ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ Σύστημα Απαρτίζεται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΚΕΔΕΣ! ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ η EL Dorado Στούς Αποικιοκρατούμενους ΛΑΚΕΔΕΣ!!!



    ΥΓ.: Και εάν κοιτάξουμε την διαδικτυακή σελίδα της EL Dorado θα δούμε το α) πόσο πραγματικά είναι η ... "επένδυση" θανάτου β) Το πόσες θέσεις εργασίας θα "φτιάξουν" με μισθούς... Κονγκό γ) και να μην ξεχνάμε πόσες Επιδοτήσεις παίρνουν από την ΕΕ!!!

    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η Εl Dorado Παίρνει Χοντρά Χρήματα Από Παντού Δεν θα πληρώνει Φόρους (πέρα από το ξέπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ/Κος Χαμμένος) ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΗΡΙΑΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ περίπου 200 χιλιομέτρων (ως αρχή)!!!

    STOP EL DORADO STOP EL DORADO STOP EL DORADO

    (Δεν ασχολούμαστε με τους "υποστηρικτές" Των Γκάνγστερ ούτε με το Λούμπεν Προλεταριάτο ΔΙΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΛΑΟ!!!)




    ΕΠΙΛΕΟΝ....
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ .... ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

    Το Λούμπεν Προλεταριάτο (Karl Marx) Της el dorado σε Δράση!

    (Η Γερμανική λέξη "Lumpen" μεταφράζεται τόσο στην Πολιτική Επιστημονική Ορολογία όσο και στην καθομιλουμένη ως "ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ/ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ"!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση