GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αυλωνίτου για την γυναίκα με την πίσσα: Οι Βέλγοι δεν ξέρουν photoshop; - ΒΙΝΤΕΟ

Την γνησιότητα της φωτογραφίας με τη γυναίκα που βγήκε από τη θάλασσα γεμάτη πίσσα αμφισβητεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η...


Την γνησιότητα της φωτογραφίας με τη γυναίκα που βγήκε από τη θάλασσα γεμάτη πίσσα αμφισβητεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία σχολιάζοντας την εικόνα είπε: "Οι Βέλγοι δεν ξέρουν photoshop", δηλώνοντας πως η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία.

Η Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρόσθεσε για τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebooκ ο Βέλγος φωτογράφος Max Gyselinck, «Υπάρχει άνθρωπος που θα βλέπει την πίσσα και θα λέει "α, τι ωραία, ο δήμαρχος μας έφερε λασπόλουτρα"».

O Βέλγος φωτογράφος, Max Gyselinck, μιλώντας στο enikos.gr για τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, περιέγραψε το περιστατικό και τον διάλογο που είχε με τη γυναίκα που απεικονίζεται.

"Ήμουν στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο και είδα την γυναίκα να βγαίνει από τη θάλασσα. Ήταν γύρω στα 35. Στην αρχή δεν πρόσεξα ότι ήταν λερωμένη. Όταν γύρισε πλάτη, είδα ότι ήταν καλυμμένη με πίσσα. Σήκωσα τη μηχανή και τράβηξα το καρέ", λέει στο enikos.gr

"Είπα "αυτό είναι τρελό" και την πλησίασα" συνέχισε ο Max Gyselinck και αποκαλύπτει τον διάλογο που είχαν: "Μου λέει "πήγα για μπάνιο και έκανα το λάθος και έκατσα στα βότσαλα και λερώθηκα". Της απάντησα ότι το μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία απαγορεύεται. Μου απάντησε: "Εγώ έρχομαι συνέχεια για μπάνιο εδώ, μ' αρέσει αυτή η παραλία. Έτσι κι αλλιώς από κάτι θα το πάθουμε". Στη συνέχεια αλλάξαμε θέμα συζήτησης".

Ο Max Gyselinck απαντά και σε όσους αμφισβητούν ότι η φωτογραφία είναι πραγματική. "Είναι πραγματική και όποιος αμφιβάλλει να του δώσω και τα αντίγραφα. Το μόνο που έκανα είναι ότι επειδή ήταν μακρινή την κρόπαρα".

Σημειώνει επίσης ότι δεν κράτησε τα στοιχεία της γυναίκας, ούτε έχει άλλη φωτογραφία με το πρόσωπό της. "Αν είχα το πρόσωπό της δεν θα είχα ανεβάσει τη φωτογραφία στο διαδίκτυο" λέει ο Max Gyselinck.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση