GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ-καρέ η επίσκεψη του Τσίπρα στην Αpivita - ΦΩΤΟ

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita επισκέφθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε χώρους εργασ...


Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita επισκέφθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε χώρους εργασίας που προάγουν, μεταξύ άλλων, την εξωστρέφεια και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας με άξονες τις νέες και τους νέους της χώρας, τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του.

«Δεν ξέρω εάν θα πρέπει να με δέσει κάποιος στο κατάρτι σαν τον Οδυσσέα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έρθει η αλλαγή χωρίς να αξιοποιήσουμε τη γνώση, τα ελληνικά πλεονεκτήματα, υπό αυτή την έννοια χρειάζεται να λειτουργήσουμε πολλές φορές με αυτού του είδους το πολυμήχανο της σκέψης», σημείωσε εισαγωγικά στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας για την εταιρεία τόνισε πως δεν έχει ξεχωρίσει μόνο για τον οικονομικό κυκλο εργασιών της αλλά γιατί μεγαλούργησε στην αγορά με διαφορετική φιλοσοφία. «Η κερδοφορία δεν ήταν ο αυτοσκοπός, εξαιτίας της οποίας θα θυσιάσουμε τα πάντα» είπε ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας την αναφορά του στην εταιρεία για να προσθέσει ότι η κερδοφορία ήταν συνέπεια μιας πολύχρονης δουλειάς που αφορά την ποιότητα του προϊόντος και τις σχέσεις εργασίας.

1 σχόλιο

  1. Θέέέμααα: Πλειστηριασμός και τα .... Funds*!


    .... και όλοι Η ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ (διαμέσου Νόμου Της Κυβερνήσεως Τσίπρα/Χαμμένου/Kyriakouli/Ντράβαλα) θα βρίσκεται σε ... Ηλεκτρονικονικούς ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ/ΚΑΤΟΙΚΕΙΩΝ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑ (1) .... LAPTOP!!!!!!

    Αυτή Είναι Σήμερα η Ελλάς ο Έλληνας! Περασμένος Σε ΈΝΑ (1) LAPTOP!!!



    Καλημέρα ... Ο Αρχηγός Ειμί!!!




    *Εμείς ξέρουμε τι τρέχει! Επειδή διαβάσαμε (Αυτά Που ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ) Μάρξ και Λένιν Τους Φιλέλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση