GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλληνας που βρέθηκε στο πλευρό της Priyanka Chopra

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Quantico, Priyanka Chopra, συνεργάστηκε με έναν Έλληνα ηθοποιό κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν. ...



Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Quantico, Priyanka Chopra, συνεργάστηκε με έναν Έλληνα ηθοποιό κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν. Η πρώην Miss World, που έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ, προσπαθεί να ξεσκεπάσει μια πλεκτάνη κατά των ΗΠΑ, στην οποία εμπλέκεται ο Πρόεδρος Ρόαρκ, τον οποίο ενσαρκώνει ο Έλληνας ηθοποιός.

Ο Ντένις Μπουτσικάρης είναι ηθοποιός, ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες “Το παιχνίδι του χρήματος”, “Η κληρονομιά του Μπορν” και “Calling It Quits”. Το 2017, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά Quantico, στην οποία πρωταγωνιστεί η Priyanka Chopra.

Γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1952 στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πατέρας του έχει ελληνική καταγωγή. Μεγάλωσε στο Μπέρκλεϊ Χάιτς και αποφοίτησε από το Hampshire College στο Άμχερστ της Μασαχουσέτης.

“Είμαι Έλληνας από την πλευρά του πατέρα μου. Η μητέρα μου ήταν Εβραϊκής καταγωγής. Όταν συναντήθηκα με τον κωμικό Jack Carter μου είπε: “Μισός Έλληνας / μισός Εβραίος; Πηγαίνεις για εξομολόγηση, αλλά φέρνεις μαζί και έναν δικηγόρο! Γνωρίζω συνέχεια Έλληνες στην κινηματογραφική βιομηχανία. Υπάρχει μία διακριτική αλλά άλλες φορές πολύ ομιλητική αδελφότητα που αγαπώ. Έχει συμβεί να έρχονται άνθρωποι στο δρόμο και να μου λένε ττο επώνυμο τους σχεδόν πριν πουν γεια σου!” είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο Greek reporter.

Ξεκίνησε την καριέρα του με περιοδείες με την θεατρική εταιρεία του John Houseman, The Acting Company, κάνοντας κλασικό θέατρο. Εμφανίστηκε στο Μπρόντγουεϊ, με το έργο Amadeus το 1982. Για τη συμμετοχή του στο έργο Sight Unseen υποδυόμενος τον Jonathan Waxman έλαβε θετικές κριτικές.

Από το 1980, ξεκίνησε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Πρωτοεμφανίστηκε στις ταινίες του 1980 “Μαντ Τζον: Ο Εξολοθρευτής” και “Rappaccini’s Daughter” και στη συνέχεια έπαιξε σε αρκετά επεισόδια της σειράς “Nurse” υποδυόμενος τον Joe Calvo.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 20 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των: “And Then There was One” (1994), “Beyond Betrayal” (1994), “Chasing the Dragon” (1996) για την οποία κέρδισε μια υποψηφιότητα CableACE, “Three Faces of Karen” (1997), “Survival on the Mountain” (1997), “Calling It Quits” για την οποία κέρδισε τρία βραβεία Καλύτερου Ηθοποιού και έχει συμμετάσχει σε blockbuster ταινίες όπως “Η κληρονομιά του Μπορν” (2012), “Better Call Saul” (2015) και “Το παιχνίδι του χρήματος” (2016).

Πρωταγωνίστησε στις τηλεοπτικές σειρές “Stat”, “The Jackie Thomas Show”, “Misery Loves Company” και εμφανιζόταν αρκετά συχνά στις σειρές “100 Centre Street”, “Trinity”, “Στην Εντατική” και “Νόμος και Τάξη”. Συνολικά, έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 60 τηλεοπτικές σειρές.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 120 ηχητικά βιβλία και έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές και βραβεία για τις αφηγήσεις του. Έχει κερδίσει 12 βραβεία Golden Earphone Awards και έξι Audies Awards από την Audio Publishers of America.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση